måndag 2 januari 2012

Angående the Glory Cloud


Hej Och Gott Nytt År på er!
Härligt med nyårs-skiftet. Man tar en paus, stannar upp och ser tilbaka på året som gått, och ser framåt med förväntan.
Året som gått har innehållit mycket för oss. Många nya upplevelser och intryck. Uttmanningar och välsignelser. Väntade saker och oväntade... Som t.ex. the Glory Cloud  (namnet försöker beskriva hur det ser ut)

Vet att det funderas, diskuteras och pratas endel om detta och så bör det vara. Jag har inte så mycket att säga men jag skulle vilja dela med mig av en länk till ett videoklipp där Bill Johnson, Huvudpastor i Bethel Church, pratar om det hela. Kan vara intressant för dig som undrar hur och vad man som ledare i en kyrka tänker, när Gud kommer på ett sätt man inte kan förklara.
Klippet är 3 minuter.

The Glory Cloud

Tack för att du läser vår blogg. Det är uppmuntrande att se att så många vill hänga med på vår resa. Hoppas du blir uppmuntrad och får en längtan att söka Gud mer. Det är vår längtan. Att vi alla skulle ge Gud mer utrymme i våra liv. Det är ju inte så att våra liv skulle bli mindre och begränsade. Han är en Gud av överflöd. Full av kärlek och full av nåd.

Ha en fortsatt underbar vecka.
Mvh//

Björn med Familj

2 kommentarer:

  1. Vänner!

    Det är inspirerande att läsa om ert äventyr. Det väcker min tro och längtan efter Hans manifesterade närvaro i vår församling också.

    Allt gott under det nya året!
    /Niklas Hallman

    SvaraRadera
  2. Klockrent! He nails it! This is what it's all about! Det handlar inte om att mötas kring en gudstjänst/predikan - det handlar om att mötas kring Honom och Hans närvaro!!! Finally the main thing has become the main thing! I like!!!

    Blessings!

    /Reims

    SvaraRadera