onsdag 14 december 2011

La Lumière Devolee Fashion Show!

För ett litet tag sen gjorde jag (Nina) nåt utav det läskigaste jag varit med om!.. Jag gjorde en "audition" för en stor Mode Show, som Bethel Church arrangerar, och äger rum här i Redding i Maj!

Kort sagt så sökte man 6 st designers för att medverka på årets mode show: La Lumiére Devolee. 
Jag fick chansen att söka & gjorde det! 
Då man var tillsagd att på 15 min presentera sig själv, sin passion, sina skisser & visa tidigare designade plagg & varför just jag skulle ges möjligheten att bli en utav årets designers, kan ni förstå att man hade lite fjärilar i magen! Lägg då till att allt detta skulle göras på ENGELSKA & dessutom FILMAS!!! Japp..

(..du som gjort nån Idol audition, all respekt till dig!)

Hur som helst hade jag varken tagit med mig skisser eller sydda plagg ifrån Sverige. (Hade inte direkt nåt sånt här i tankarna just då..;) Så jag skyndade till mitt älskade "Walmart" & framkallade lite bilder på brudklänningar & dylikt jag sytt & slängde ner ett antal NINAQI jeans i en påse. Redo!

Intervjun gick bra, jag kände mig trygg & inspirerad av tillfället som gavs:). Dock är alla amerikanare alltid så glada att man inte hade en blekaste aning om hur man låg till när man väl kom ut;)!
Nu återstod bara väntan.... 
Tre dagar gick & så hände det - mejlet kom. 

"Thank you for attending the La Lumiere designer call, we appreciate your involvement and passion for design! You've been selected to be a headline designer in the La Lumiere Devolee fashion show on May 12th 2012."

- Whohooooooo:)!!!


Lite bakgrunds fakta:
Bethel Church här i Californien har mååånga & stora drömmar. På ALLA områden. De drömmer om att få utbilda fantastiska författare, serietecknare, producenter, konstnärer, designer's, musiker, predikanter, evangelister...& business men's av ALLA de slag:)! Gud har skapat människan med såååå otroligt många gåvor & han vill ha oss alla i funktion för att sprida hans kärlek. Inte bara inom kyrkans väggar;)!!!

I tre år har Bethel Church satt ihop en mode show med kreativa skapare i spetsen, för att bryta ny mark & för att visa på all den kreativitet Gud har lagt ner i oss. Modevisningarna har varit välbesökta år efter år & detta år har de valt att "höja standarden" ytterligare. 
Så i lördags får vi reda på att utöver de 6 st designerna som redan valts ut kommer även 4 st professionella designers, runt om från USA, oxå att delta!!! Vi snackar folk från L.A & New York..! Enbart för att ge oss "övriga" en chans att växa & knyta ytterligare kontakter...  Till detta hör att vi för vårt "första planerings möte" i lör kväll, blev inbjudna till en "lounge" tillsammans med alla övriga designers & modeller för en mingelkväll..bara för att lära känna varandra lite bättre...
Japp, & fullt utav modeller var det! Det visar sig att vi inte bara kommer få jobba med professionella designers utan även modeller. Det fanns såklart en blandning & dom som var mer oerfarna kommer få chans till egen modell coaching. Allt för att folk ska få utvecklas och få en chans komma ut i det dom drömmer om.

(Mot slutet av kvällen fick vi veta att varje designer själva får välja ut vilka modeller de vill jobba med. Wow, detta kommer bli sååå svårt!)

Ledarna för "La Lumière" älskade våra skisser & framför allt fick vi fullt förtroende att använda våra NINAQI jeans i kläd kollektionen. Ju mer desto bättre:)!!! Amen:)!

Alla kollektioner kommer att plåtas ordentligt under kvällen för att sedan sammanställas i ett magasin som kommer att släppas i Aug 2012, där tanken är att man ska kunna beställa plaggen.

Överskottet av all biljettförsäljning under kvällen kommer dessutom att gå till ett arbete mot "sex trafficing". Organisationen bakom det arbetet är knutet till Bethel & arbetar ut över hela världen för att hjälpa människor i minst sagt "hjälplösa" situationer. 
Oxå det här går hand i hand med vad NINAQI står för & vi är bara såååå glada för denna möjlighet att  få vara en del i La Lumiére Fashion Show 2012!

Det är komiskt hur Gud leder en, när man som minst anar det öppnas det en dörr & det är fantastiskt & spännande att leva:)!

Tack Jesus!









3 kommentarer:

  1. WOW, du är fantastisk vännen! Önskar dig all lycka till och jag VET ju redan nu att det här kommer bli helt fantastiskt, starten på något nytt. Håll i hatten bruden, snart blåser det till ordentligt! :D

    SvaraRadera
  2. Alldeles, alldeles UNDERBART! Vad häftigt! You rock!

    SvaraRadera
  3. Helt galet Nina, men DU om nån sitter på allt detta..... Och ååååhhh vad mycket du kommer få va med om, su har bara smakat på en smula av dina drömmar.... Följer med spänning och förväntan!

    SvaraRadera