söndag 1 april 2012

FAMILJEN HAR ANLÄNT :) !

Äntligen är dom här! Som vi har väntat! Som vi har längtat:)! Välkomna till California - mamma, pappa & älskade lillebror:)!
Plötsligt står dem där utanför dörren & smilar;), heeeelt overkligt! Sååååå roligt! Lewis kan inte sluta prata & spexa, det börjas tiiiiiidigt på morgonen & håller på till seeeeena kvällen. Total lycka:)!

Idag har vi besökt Bethel, ätit gott på Outback steakhous, tittat på vattenfall i Burney falls..& nu spenderar jag (Nina) lite qualitytime med brorsan medans Lewis lagts sig för natten & mamma & pappa smitit iväg på kvällsmöte:).

Björn är fortfarande iväg på missionsresa & "härjar";). Får seger rapporter från honom varje dag! Wow, ett låååååångt blogg inlägg kan väntas inom en snar framtid! Men i korta drag kan jag berätta att blir folk helade, frälsta & totalt fyllda av den Helige Anden runt om på gatorna i LA:).

Jag & Lewis njuter att ha familjen här & vi har fullt upp med att visa upp allt vad USA har att erbjuda....det kan ta ett tag;)...så fler inlägg kommer att följa;).....


































1 kommentar:

  1. Vad härligt! Njut av kvalitetstid med familjen och hälsa alla så gott! Hoppas att ni får en fantastisk sista tid i staterna! STOR KRAM

    SvaraRadera