torsdag 3 november 2011

Glory, checks in the mail och mer...

Efter ett kortare skriv uppehåll har jag anledning att uppdatera vad som händer här i Redding.
Börjar med att bifoga en länk:

Sunday Night - Bill Johnson - October 30, 2011


(kan hända att du måste registrera dig för att kunna se dom möten som är "free".)

Detta är ett möte från i Söndags kväll. Efter en längre stund av tillbedjan, ska Bill Johnson predika. Han börjar med att dela några vittnesbörd, om mirakler som hänt. Man tar en stund att be för människor med skador och sjukdomar. Plötsligt så händer det igen...glittrande guld stoft börjar flyga omkring i lokalen. Människor brister ut i spontan tillbedjan igen och glittret tilltar.
Bill Började aldrig att predika denna kväll. Folk blir helade i Guds närvaro utan att någon ber för dom.
Bill myntar ett klassiskt uttalande: "Vi söker inte under och tecken. Men det vore ju löjligt att ignorera dem!"
Inget vanligt möte med andra ord.
Kul att se barn som försöker fånga "guldstoftet" på tungan, precis som med den första snön. Det verkar som att det är barnen som har lättast att ta det som händer.

Den senate veckan har vi fått flera ekonomiska bönesvar. Det är ju alltid trevligt. Okey, jag älskar det!
När vi ger i kollekten här i Bethel, så läser vi gemensamt en bekännelse, i stil med: "När vi nu ger av våra medel, så förväntar vi oss, välsignelser, förmåner, öppnade dörrar, lyckade affärer, hitta pengar, arv, "checks in the mail" mm...
Både jag och Nina fastnade vid Checks in the mail, tryckte till lite extra, och tänkte inte mer på det. Igår fick vi reda på att vi fått en check på posten...i Sverige. Tydligen hade försäkringsbolaget dragit pengar som vi inte hade behövt betala. Komiskt att Gud kan göra det, när vi inte annars använder checkar i Sverige. Hehe!

Nina har varit på en något som heter "Rising tommorows leaders". En grupp i kyrkan som inriktar sig på barnuppfostran och hur du ger det du får från Gud till dina barn. Hon kom hem och var grymt uppfylld och inspirerad. Känns som det kommer ge enormt mycket.

Såg att Jesus Culture Band är i Uppsala, och spelar på Youth. Misstänker att det inte är sista gången som dom är i Sverige. Det som dom bär med sig är något otroligt vackert, friskt och härligt. En känsla av att vara Kristen, det är det bästa som finns. Att det inte finns något annat liv som går att mäta sig med att veta om att Pappa Gud älskar en.
För det är ju det som detta handlar om. Du är älskad av Pappa Gud! Och när vi inser att vi är söner och döttrar till universums skapare och att Han vill att vi ska var som honom, göra det som han gör, då blir Helande, befrielse och framtidshopp inte ett arbete...det blir en frukt!

Om du vill ta del av den undervisning som vi får här, så lägger dom ut sina söndags möten och lite annat på sin hemmsida: ibetheltv.com. Som sagt så måste man registrera sig(gratis) för att kunna se dom. Man kan även köpa massa böcker, musik och hela konferanser om man vill.

Ha en härlig dag, så hörs vi :)
Björn & familjen

ps. Här kommer lite bilder för familjerna där hemma. Vet att det uppskatas. Kram på er ;) ds.

Lewis har totalt snöat in på PAPRIKA!




... å paprika idag igen.



Myser i sin fina sleepover som gammel-farmor Aina gjort, Tack:)!




Lewis har hittat sitt "hak";)!



LEWIS LONDON, BABY!




Puss på er// L.L.

1 kommentar:

  1. Wow.....Jag är helt övertygad om att det sprider sig i vår värld....halva sverige har börjat röra på sig, tycker man hör lite ditt och lite datt....det är spännande tider!

    Stor kram!

    SvaraRadera