torsdag 6 oktober 2011

STUDIER:

Nu var det ett tag sen vi skrev och jag tänkte därför summera lite vad som har hänt sen sist.
Jag (Björn) var ju på retreat. Efter det så har man en helt ny relation till sina klass kamrater. (iallafall dom 65 som är i min revival group) Man känner säg som en del i en familj. 

Dagen efter retreaten hade vi en profetisk uppgift. Vi skulle göra en scratch-book som man samlar allt som Gud talar till en eller talar genom andra. Vi fick massa tidningar, vanliga tidningsmagazin, och så skulle vi göra omslaget på vår scratchbook, med bilder, rubriker eller liknande som vi upplevde talade till oss på ett eller annat sätt. Under tiden spelade och sjöng en kille för oss...Åh, tjena...Han var helt sjuk! Tydligen spelat med Alicia Keys. Har nog aldrig hört någon flöda över på det sättet. Filmade med en väns kamera men har inte fått klippet än. Jag fick ut så mycket bara av detta.




Sen fick vi gå in i ett rum där alla andra års elever var, som väntade tre och tre för att be och profetera över oss. Åh, tjena!...Vill inte dela allt dom sa men dom kunde verkligen läsa mitt hjärta och kom med otrolig uppmuntran. Detta var en så rolig dag.

Kulturen här är att tjäna andra, vilket gör att man blir lätt måltavla för andra människors kärlek. Det är vanligt i möten att folk kommer med "hälsningar" och tilltal. Vi älskar detta! Så ska det vara.

Sudier: Vi ska läsa en hel del det här året. 3166 sidor utöver bibeln. Det är 13.3 sidor om dan. Än så länge hänger jag med rätt bra. Det är väldigt intressant och roligt och det hjälper. Är ingen läsmal direkt.
Tjocka uppslagsböcker till typ biografier. Specificerade böcker på ett ämne till Arbetsböcker. Har fotat några böcker som vi fått hittills.





Har valt Healing-Kingdom Foundation som AMT(Advance Mission Training). Där fördjupar vi oss i Helande, med Bibeln som grund. Första lektionen handlade om hur helande var något självklart bland de första kristna, men som sedan under många år blev fölorat. Så sent som för ca 200 år sedan togs gåvan upp igen och man kan se vem som såg stora genombrott, och vem som gav det vidare till nästa. 
Mitt i lektionen tyckte vår lärare att vi borde "göra lite" för att vissa vad han menade. Så han och sina 4 praktikanter ropade upp några kunskapens ord, (tilltal från Gud om människors sjukdomar eller symtomer) typ huvudvärk och skada mellan 7e och 8e ryggkotan. På alla tilltalen gensvarade folk. Bara det var så coolt. Ca 10 människor vittnade om att Gud helat dom den lektionen. Påminner om Jesus undervisnings metoder :)

På hemma plan har nu Lewis tagit 14 steg i rad som mest och överväger mer och mer att använda benen han fått, istället för att krypa. Det börjar väl slå honom att den metoden kan ta honom längre i längden, och så sliter han inte ut sina knän i onödan. 




Gud är så GOD. Tro inget annat. Han älskar dig och han vill att du ska se vem han är.

Stora kramar från familjen Truedsson.

2 kommentarer:

  1. Det är så fantastiskt att höra om det ni får uppleva! Väcker mycket i mig som läsare till och ned. Lewis växer så det knakar - sötnosen!

    SvaraRadera
  2. Underbart underbart underbart ! ! ! Berätta mer..........

    SvaraRadera