måndag 26 september 2011

ENSAMMA HEMMA:

Björn är iväg på en "Retreat" med bibelskolan på en Ranch ett par dagar, vilken innebär MYCKET lek tid för mig & lillknatten! Så idag har det badats, myst & lekts på leklats:). Vi har en mycket fin liten lekpark bara nåt kvarter bort, så när kvällen började nalka sig & därmed någorlunda svalka (ca28grader) så promenerade vi iväg:).

Just det, lite roligt..precis utanför dörren stötte vi på en dam i 70års åldern & det visade sig att hon kom från Sverige! Hon bor i huset bredvid oss! Hon blev helt överlycklig över att stöta på oss här, mitt i USA;) så vi blev hembjudna på fika när helst vi ville:)! Hon kom ursprungligen från Blekinge, Karlshamntrakten..så några gemensamma nämnare har vi nog alllt;), så komiskt. Hon har dock bott här sen mitten på 50-talet. Riktigt mysig va hon:). Folk är så otrolig vänliga här i landet & tillmötesgående, mycket trivsamt måste jag säga!



Palmen utanför våra hus.



LEKPARK:).







Fina, gigantiska hus!







Lewis hittar här fåglarna som flög förbi. 
(Ja, nej - vi har INTE lyckats lära honom peka med "rätt" finger än!)



...det här är sååå KALLE ANKA;)!!!


Fint att det blommar så här i sena sept. Eller va säger ni;)



Spana in "Alien" som satt utanför våran dörr!

1 kommentar:

  1. Det är typer som "Alien" som gör att jag inte vill åka utomlands....förutom flygningen dit då! ;D Härligt att se att ni har det så bra, så gott att få följa er! STOR KRAM

    SvaraRadera