måndag 19 september 2011

REVIVAL GROUP BBQ:

Hej! Idag har jag & Lewis fått följa med Björn & hans "Revival group" ut på picknick vid en fantastisk, helt underbar, sjö uppe bland bergen! Det var ett gäng på ca 200 pers som intog hela Beachen, det grillades, spelades vollyboll & badades:). Dricka & fika fanns i alla oändliga smaker, bara att ta för sig!
Har fått träffa mycket nya trevliga människor, endel från USA, Kanada andra från Norge eller tex Schweiz. Mycket roligt:)!

Lewis har idag badat i en sjö för första gången så där på "riktigt" & jag har övat mig i engelska;).
Bit för bit börjar det kännas som att man nog kommer att kunna känna det som "hemma" även här.
Vi har även ett brittiskt par, med en son bara några månader äldre än Lewis, som bor granne med oss. Som vi träffar oftas varje dag. Kunde inte va bättre:).



Riktigt "Amerikanskt" med den där mötande lastbilen;).


Hit ska jag verkligen ta med er, familjen, när ni kommer! Det går inte att återge här på bilderna MEN det är storslaget!!! Verkligen älskar det här! Åkte, så klart, lite vilse..men med sånhär natur gjorde det ingen ting - njöt varje sekund!..Utan när det var stuuuuup rakt ner på höger sida & några staket syntes det inte till!





Lewis fikar på stranden:).


Bada med pappa är ALLTID  höjdpunkten på dagen - skratten ekades långa vägar;).










Mmm, det här var en underbar dag - hoppas på flera sådana:)!

KRAM fam. TRUE

2 kommentarer:

  1. Det är underbart att läsa om vad ni gör och få så mkt bilder! Tack för att vi får vara delaktiga i ert liv på andra sidan vattnet! Ta hand om er! STOR KRAM

    SvaraRadera