torsdag 10 maj 2012

Missionsresan DAG 5-6:

Så här kommer en liten sammanfattning av:
DAG 5:

Håller en workshop om Tillbedjan och lovsång ihop med Praise Chaple. Gick super bra! Jag predikar lite...om frihet. Kul :) Första gången man predikar på engelska!
Parallellt med detta får vi hjälpa en killen som var under stark influens av demoner. Mycket intressant!
Senare på kvällen drar vi med hela gänget till West Hollywood och äter på en känd gay restaurang. Hade super kul och vår servitör fick profetiska tilltal. Han var helt tagen!!!
Vi vilar en hel del denna dagen även för att orka med det höga tempot som vi håller. Smart drag;)

DAG 6:
Vi börjar denna Söndagsmorgon med att gå till ett fängelse i stan. Folk köar för att få hälsa på sina familjemedlemmar. Vi är där för att sprida ljus och glädje, be med människor för vad dom än behöver. Även om vi som grupp såg en del helanden så handlade denna morgon, för mig, om att älska människor och ge dom en kram. Helt otroligt vad en kram kan göra med en människa! Fantastiskt att kunna möta en person, som är deppig, och efter att bara älska, uppmuntra och krama om, kunna lämna personen med ett stort leende på läpparna. WOW!

Hälften av oss medverkar även på Praise Chaples förmiddagsmöte. Andra hälften av vår grupp är med Expression 58 (en annan kyrka som vi samarbetar med).
Temat på Gudstjänsten är "FADERNS KÄRLEK". Nyckeln till att fungera i det Gud har kallat och skapat oss till, är faktumet att vi är Söner och döttrar. Allt vi gör, gör vi på grund av vilka vi ÄR. Inte för att vara någon. Vi handlar för att vi ÄR älskade, inte för att BLI älskade. Många gånger är vår bild av Gud som Pappa, direkt avgörande för hur vi ser på honom och oss själva. Har man t.ex. inte haft en pappa som varit där för en, kan det vara svårt att se att Pappa Gud ALLTID skulle va där för en.
Detta mötet var starkt! Många fick inre helanden likväl som yttre helanden!
Gud var SÅ där med sin närvarande Ande och det var svårt att inte profetera över folk.

Vi äter lunch i en park och vi såg tydligen kändisar där ;). Inga jag visste vilka det var dock... Men god mat!

På kvällen får jag frågan om att åka med en mindre grupp till en hemgrupp. Även denna gången är det för folk i "Branschen", vilket är kul. På vägen upp till lyxhuset på Beverly Hills berget, börjar vi be Gud Den Helige Ande om att komma och fylla oss. Detta är precis vad som händer:). När vi kommer in i huset så börjar människorna där på ett eller annat sätt märka av den "smörjelse" (Den Helige Ande) som kom in i rummet. Folk har svårt att stå upp. Vi börjar tillbe och det kan bara beskrivas som att Himlen landar i rummet. Efter att varit helt lost i Hans närvaro, går jag fram till en kille som ligger på golvet. Frågar om jag får be för honom. Frågar om han behöver helande i någon form. Han har rygg problem, vilket var orsaken till att han låg ner. Lägger min hand på hans rygg och ber att hans rygg ska vara i linje med Himlen = nämligen helt frisk. Både han och jag märker att det är en väldig värme som kommer från min hand. Frågar om han kan testa ryggen. Han börjar bända och vrida och ryggen känns helt bra!! Halleluuja! Ber även för hans sinne och han får en frid som får honom att känna sig "hög";).
En kille bredvid hör att killen jag bett för just blivit helad. Han ber mig be för honom oxå. Han har ont i sin nacke/skuldra. Han har varit hos flera specialister men får inte bukt med problemet. Jag säger att Jesus är den bästa specialisten, ber och även han blir helad!!! TACK JESUS!!! HAN är bara för bra! :)

 Tacos?

 Tacos kön utanför kyrkan där vi haft Worship-workshop

 West Hollywood, Gay bar/klubb, Jesus människor= Fun!

 Praise Chaple's kyrkolokal 

 Jag och Ruben(pastor i Praise Chaple)

 Utsikten från lyxhuset i Beverly Hills




Ha det super bra så hörs vi av oss snart igen!
Bless/
Björn med familj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar